SPV:n ilmaisia kursseja

SPV Campus on seurojen käyttöön avattu sähköinen oppimisympäristö. Käy katsomassa avoimia kursseja, mm. veneilijän tiedoista ja taidoista tai aloita itseopiskelu Kilpailunjärjestä-kurssilla tai Suuli-kurssilla. Auktorisoidut veneilijäkouluttajat saavat oikeudet Veneilijä- ja Venepäällikkökursseille kirjautumisen jälkeen. Lue lisää

Tennisvuorot lasten tenniskurssin aikana

Laurinlahden Yhdyskunta järjestää lasten tenniskurssin 7.6.-11.6. klo 9-16.
Tuona aikana päivällä olevat tennisvuorot on peruttu, iltavuorot normaaliin tapaan.

Lisätietoja: tennis (a) laurinlahdenvenekerho.fi

Köysien kiinnitykset kovalla tuulella

Veneilykausi on alussa ja hyvä muistaa käydä tarkistamassa kovalla tuulella oman veneen köysien kiinnitykset. Jos havaitset joissain muissa veneissä ongelmia, ja et itse pysty auttamaan, ota yhteyttä veneen omistajaan tai satamakapteeniin Lasse Ericssoniin.

 

Kerhorakennuksen ehostus alkoi !

Kommodorit Markku & Markku aloittivat kerhorakennuksen ehostustyöt. Eilen ja tänään laitettiin pääsisäänkäynnin terassi uusiksi. Lähitulevaisuudessa, kun löytyy sopiva ajankohta ja vähän lisää talkooväkeä, jatkamme Länsipuolen pitkällä terassilla. Olisi mukavaa saada mukaan porukkaan pari-kolme jäsentä, jotka vuorottelevat rakentamisessa. Jos osaat käyttää sorkkarautaa, sirkkeliä ja/tai akkuporakonetta, ilmoittaudu kommodorille ja sovimme sopivia aikoja. Tässä hommassa näkee nopeasti työnsä tulokset !

Markku K. & Markku M.

Telakointi satamassa päättyy 31.5.

Huomioithan, että telakointi satamassa päättyy ensi viikolla 31.5. Tämän jälkeen telakointiin tarvitaan erillinen lupa satamakapteenilta. 
Tarvittaessa ota yhteyttä: satamakapteeni (a) laurinlahdenvenekerho.fi tai Lasse Ericsson.

Siivoustalkoot 10.5. klo 17:00 

Satama kaipaa kevätkunnostusta ja tervetuloa apuun esimerkiksi kivetysten ja terassin kaiteen pesussa, aidan korjauksessa, kaislojen siirrossa metsikköön, tenniskentän siistimisessä, vesiletkujen paikoilleen laittamisessa, pihan haravoinnissa, Mikkolan katon puhdistuksessa ja monissa muissa tarvittavissa tehtävissä. Satamassa tarjoilua ja makkaran grillausta talkooväelle.

Kaikki mukaan tekemään satamastamme viihtyisää ja siistiä – Tervetuloa! 

Kiitokset kaislatalkooporukalle !

Arvoisa Laurinlahden Venekerhon jäsen! Nähdäksesi vain jäsenille tarkoitetun sisällön, sinun tulee kirjautua sivustolle sisään henkilökohtaisilla tunnuksillasi. Kirjatuminen tapahtuu aloitussivulta.

Lasten tenniskurssi 7.6-11.6. Laurinlahden venekerhon tenniskentällä

Laurinlahden Yhdyskunta järjestää tänä vuonna tenniskurssin lapsille venekerhon tenniskentällä pienissä ryhmissä koronaturvallisesti.

Ryhmiä on 2-3 riippuen osallistujien määrästä.

Ilmoittaudu 20.5. mennessä Paula Viljakaiselle sähköpostilla, paula.viljakainen1@gmail.com. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Osallistumismaksu 30 eur tulee maksaa 30.5. mennessä Laurinlahden Yhdyskunnan tilille FI81 1419 3000 0602 58. Liitä lisätietoihin lapsen nimi ja ikä.

Mahdolliset tiedustelut: Paula Viljakainen 050 5727 497 tai paula.viljakainen1@gmail.com

Apua tarvitaan: Kaislatalkoot satamassa lauantaina 24.4. klo 10.00

Kaislat ovat vallanneet satamaa ja osan venepaikoista. Pidetään kaislatalkoot lauantaina 24.4. alkaen klo 10. Satamassa tarvitaan lisäkäsiä ja pieniä veneitä kaislojen siirtoon.  Kerholle on hankittu kahluuhaalareita ja saappaita. Tulkaa mukaan laittamaan satamaa kesäkuntoon ja kaikille meille toimivaksi.

Virvokkeita tarjolla!

Tervetuloa!