Brunssi venekerholla oli menestys

Laurinlahden Venekerholla järjestettiin sunnuntaina 7.2.2016 kokeiluluontoisesti sunnuntai brunssi. Brunssi järjestettiin yhteistyössä Pitopalvelu Huplin kanssa. Tapahtuma myytiin loppuun ja hyvästä ruuasta oli nauttimassa lähemmäksi kuutisenkymmentä ihmistä.

Brunssi oli avoin myös muille kuin Laurinlahden Venekerhon jäsenille. Osanottaja joukko olikin kirjava, mm. ensikesänä venekerholla toisensa saava pariskunta, useampia kerhon jäsenyyttä harkitsevia, venekerhon lähellä asuvia ja tietysti kerhomme jäseniä.

Tapahtuman maksoi jokainen osallistuja ja siitä ei aiheutunut kuluja kerholle. Myös kerhotalon siivous kustannettiin osallistumismaksuista.

Palaute brunssista oli 99% positiivista. Vastaavia tapahtumia toivottiin lisää, erityisesti Isänpäväksi. Moni ehdotti kahden kattauksen tilaisuutta, jolloin mukaan mahtuisi enemmän ihmisiä. Runsas ruokatarjonta ja ruuan laatu sai paljon kiitosta. Hintaa pidettiin toissijaisena, jos se oli linjassa tarjontaan. Ja kieltämättä allekirjoittaneenkin mielestä ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi.

Tapahtuman järjestelystä vastasi Laurinlahden Venekerhon kerhotoimikunta. Kerhotoimikuntamme kaipaa toimintaan uusia aktiivisia kerhomme jäseniä. Tule mukaan ideoimaan ja järjestämään tapahtumia! Suosittelen myös perheen muita jäseniä liittymään jäseneksi. Perheen jäsenten ei tarvitse maksaa liittymismaksua, vain pieni vuotuinen jäsenmaksu. Kerhotoimintaa pyöritetään vapaaehtoisin voimin ja se ei vaadi mitään erityisosaamista. Toimintaan voi osallistua oman ajan ja jaksamisen puitteissa, mutta kokemuksesta tiedän että se imaisee helpolla mukaansa.

Markus Makkonen, Kerhomestari, Laurinlahden Venekerho

kerhomestari@laurinlahdenvenekerho.fi

040 913 2282