Tervetuloa jäseneksi Laurinlahden venekerhoon!

Tarjoamme jäsentemme veneille hyvin varustetun ja vartioidun sataman Laurinlahdessa. 

Kerhon jäsenenä saat tarvittaessa asiantuntevaa tukea veneesi kunnossapitoon. Katsastusmiehemme ovat kokeneita veneilijöitä, jotka neuvovat mielellään.

Espoon merikoulun monipuoliset ja kattavat koulutustilaisuudet ovat jäsentemme käytettävissä. Kerho järjestää myös omia koulutustapahtumiaan mm. automaattiliivien huoltotyöpajan ja erilaisia ajankohtaisia teematilaisuuksia.

Pidämme satamaa kunnossa paljolti talkootyönä, mikä takaa laadukkaan jäljen ja kohtuulliset kustannukset. Talkoissa on helppo tutustua seurakavereihin ja laajentaa kaveripiiriään yhteisen harrastuksen parissa. Odotamme jäsenistöltämme aktiivisuutta kerhon hallinnossa tai työryhmissä liittyen sataman ylläpitoon ja kerhorakennukseen.

Keväisin ja syksyisin kokoonnumme viettämään aikaa yhdessä hyvän ruuan ja musiikin parissa veneilykauden avajaisissa ja päättäjäisissä. Viihtyisä kerhotalomme on käytettävissä myös jäsenten perhejuhliin jäsenhintaan.

Voit kysyä jäsenyydestä lisää kerhon sihteeriltä sähköpostitse sihteeri(a)laurinlahdenvenekerho.fi. Kerhomme on pieni ja haluamme tuntea jäsenemme. Kerhoon liittyminen vaatii kaksi suosittelijaa tai vaihtoehtoisesti kerhon toimihenkilöiden haastattelut. 

Jäsenhakemuskaavake ja muut tarvittavat dokumentit  sekä kerhon säännöt löytyvät tästä:

Lomakkeet hakua varten

Dokumentteja

                                                         

Laurinlahden kartta vuodelta 1960: 

Larsvikrajattu

Nykyinen venesatama vuodelta 2008:

Satama2009resize