Kilpailutoiminnan kuulumiset

WB – kilpapurjehdusilta 8.4 klo 18.00 on nyt sovittu.  Ilmoittaudu ja tule mukaan. Meillä on mahdollisuus kuulla kokeneilta kilpa- ja matkapurjehtijoilta trimmaamisesta, sen vaikutuksesta venevauhtiin sekä – käyttäytymiseen. Ole ajoissa, tilaisuus on suosittu.

Jatkossa mahdollisuus päästä myös tutustumaan neulomolle miten tietokoneavusteinen purjeen valmistus tapahtuu. WB ehdotti vierailua ennen kesää.

Ja laita kalenteriin keskiviikkokisat. Keväällä 3 ja syksyllä 3. Tavoitteena syksyinen päätöskilpailu Kytön vesillä päätöskaronkalla.

Ensimmäisessä keskiviikkokilpailussa 29.5  kipparikokous ennen lähtöä, jossa kerrataan reitti ja säännöt. Jälkipelit ulkogrillillä. Sopii hyvin myös  ensikertalaisille. Ole yhteydessä jos kiinnostaa, mutta herättää myös kysymyksiä.

Terv. Jussi,

0500 515 992

jussi@laurinlahdenvenekerho.org

 

:::::::::::::::::::::::::::

Laurinlahden venekerhossa on monenlaista osaamista ja kokemusta kilpailuihin liittyen. On historiaa Atlantin ylityksesta ja Bermuda Racesta paikallisiin ratakilpailuihin. Viime vuosina leikkimieliset keskiviikkokilpailut ovat olleet suosituin tapahtuma toukokuisen Tallinnan purjehduksen lisäksi.

Kevään 2024 aikana tarkoitus on järjestää WB -Sailsin perustajien kanssa teema-ilta sekä haastatella kaikki kerhon purjehtijat. Tule mukaan pitämään hauskaa, kehittämään taitojasi ja varaa sopivia kesäkuun ja elo-syyskuun keskiviikkoiltoja jo nyt.

Jussi Kari, 0500 515 992