Ohjeet vuokraajalle

Tervetuloa Laurinlahden Venekerhon kerhotilan vuokraajaksi!

Toivomme että tapahtumastasi tulee ikimuistoinen ja onnistunut. Näiden ohjeiden avulla pyrimme auttamaan sinua tapahtuman onnistuneessa järjestelyssä. Muistathan, että olet vieraana meidän Laurinlahden venekerholaisten “kodissamme“. Vuokraus koskee vain kerhorakennusta, terassia sekä aluetta välittömästi kerhorakennuksen ympärillä. Grillikatoksen (”Mikkola”) tai muiden tilojen käytöstä on aina sovittava erikseen.

Tarkista sähköpostiisi saamastasi tilausvahvistuksesta, että varaustiedot ovat oikein.  Saat vuokrauksesta laskun ja joissain tapauksissa(esim. viikonloppuvuokra) erillisen varausmaksun, joka sisältyy vuokrahintaan.

Muista että vain maksetuilla suorituksilla varauksesi pysyy voimassa.

Päivitetyt vuokrahinnat näet hinnasto sivulta, jonne pääset tästä linkistä.

Mikäli varaus peruutetaan tilaajan toimesta, maksettuja maksuja ei palauteta.
 
Saat avainkoodin kerhotilaan ennen vuokrauksen alkua. Tutustu huolella ohjenippuun keittiönpöydällä. Vuokrauksen päättyessä huolehdi että palautat ohjeet samaan paikkaan odottamaan seuraavaa vuokralaista.
 

Ennen tilaisuutta

1. Nimeä vastuuhenkilö, joka huolehtii järjestyksestä ja tilojen siistimisestä sekä lukitsemisesta tilaisuuden jälkeen.

2. Selvitä pysäköintiohjeet omalla autolla tulleille. Tutustu erilliseen pysäköintiohjeeseen.
 
Huom! Nouseva puomiportti on suljettava heti käytön jälkeen. Talviaikaan puomiportin lisäksi myös sivuun kääntyvä metalliportti on pidettävä lukittuna. Mikäli nouseva puomi on rikki, pidetään sivuun kääntyvä portti kiinni. Portit avautuvat kerhotilan avaimella. Puomeja ei saa avata tuntemattomille, myöskään muut avaimen haltijat eivät tee niin. Huolehdi siis itse vieraittesi autojen pääsystä alueelle ja pois sieltä. Puomien tarkoitus on vaikeuttaa alueella olevin veneisiin ja tarvikkeisiin kohdistuvia varkauksia. Pääset puomien käyttöohjeeseen tämän linkin takaa . Suosittelemme ohjeen tulostamista mukaan juhliin.
 
3. Luetteloi tuomasi astiat tai vaadi pitopalvelua tekemään luettelo, vältyt erehdyksessä vietyjen LLV:n astioiden palauttamiselta / korvaamiselta. Lisätietoja vuokraan kuuluvasta kalustosta saat tämän linkin takaa.
 

Tilaisuuden aikana

Huomaathan että kerhorakennus sijaitsee lähellä asutusta. Häiritsevä käytös on ehdottomasti kielletty, musiikkia tulee soittaa vain sisätiloissa ja sen pitää loppua 01.00 mennessä.
 
4. Huolehdi paloturvallisuudesta!
Ulkotulia saa käyttää vain metallisissa tulitelineissä, vähintään 3 metrin etäisyydellä seinistä ja vähintään metrin päässä kulkukäytävistä. Veneiden lähelle ulkotulia ei saa sijoittaa ollenkaan. Kynttilöiden kanssa on oltava erityisen varovainen. Takka ei ole käytössä. Tupakointi sisällä ja terasseilla on kielletty. Tupakointialue on ulkona olevien tuhkakuppien luona. Ilotulitukset ovat kielletty. Grillaaminen on sallittu kaasugrillillä ja ainoastaan hiekoitetulla alueella, ei betonilaattojen päällä.
 
5. Huolehdi osallistujien asiallisesta käyttäytymisestä sisällä ja ulkona.
Muista noudattaa yleisiä järjestyssääntöjä. Musiikin soittaminen kovaa ovet auki kesäyössä voi Sinusta olla mukavaa, naapureista varmastikaan ei.
 
6. Lipun käyttö
Jos käytät lippua, huolehdithan lipun laskusta ajoissa. Suomen lippu lasketaan auringon laskiessa, kuitenkin viimeistään klo 21.00.  Viiristä ei tarvitse välittää.
 
7. Juhlien tulee päättyä viimeistään klo 01.00
Huolehdi että ulkoalue jää siistiksi, kerää tyhjät juomatölkit ja roskat ennen kuin tuuli levittää ne ympäriinsä. 
 
Tilaisuuden jälkeen
 
8. Sammuta kaikki ulkotulet ja kynttilät huolellisesti.
 
9. Sammuta sähkölaitteet:
Huolehdi, että keittolevyt, uunit, tiskikone ja kahvinkeitin ym. on kytketty pois päältä. Sammuta kaikki valot kerhotilasta poistuessasi.
 
10. Siivous
Huolehdi että oma osuutesi siivouksesta on tehty sovittuna luovutushetkenä. Huomioi että siivousliike saattaa tulla paikalla heti sovittuna luovutusaikana, jolloin oma osuutesi pitää olla siivottu.
 
Vuokraajan vastuulla on seuraavat siivoukseen liittyvät asiat:
Kerholla on käytössä ammattitason siivoustarvikkeet. Käytä välineitä erillisten ohjeiden mukaisesti. Välineiden vääränlaisesta käytöstä aiheutuneista kuluista vastaa vuokraaja.
Siivoa kaikki koristeesi pois (myös lattioilta).

Tiskaa astiat ja pistä astiat paikoilleen. Tutustu erilliseen tiskikoneen käyttöohjeeseen ja toimi sen mukaan. Ilmoita rikkoutuneet astiat kerhomestarille. Huomioi lopuksi että astianpesukone tulee pestyä ja tyhjennettyä vedestä ohjeen mukaisesti.

Pyyhi keittiön pinnat
Huolehdi lasien käsittelystä erillisen ohjeen mukaan.
Tyhjennä jääkaappi ja pakastin, pyyhi hyllyt. Älä jätä pakastimeen edes jäitä.
Vie roskat portin vieressä olevaan jäteastiaan (kts. avaimet). Siivousliike tyhjentää wc-roskikset. Laitaroska-astioihin puhtaat roskapussit tilalle. Pusseja on siivouskaapissa ja wc:n kaapeissa.
Kerää ulkoa-alueelta vieraittesi jättämät tölkit ja roskat pois.
 
 
12. Lukitse kaikki ovet huolellisesti! Tarkista jokainen ulko-ovi, etenkin parvekkeen ovi joka on tiukka joinain vuodenaikoina! Siirrä autosi portin ulkopuolelle ja lukitse portti. Palauta lopuksi avaimet keittiön pöydälle.
 

Valvonta

Huomioithan että valvontakopissa (ks. pohjakuva) /alueella päivystää venekerhon valvoja myös yöaikaan. Valvojat ovat siviilipukuisia kerhomme jäseniä tai vartioliikkeen edustajia. Valvojat liikkuvat valvontakoppiin merenpuolisen terassin kautta ja voivat käyttää myös pääoven vieressäolevaa wc:tä (käynti ulkokautta).
 

Avaimet ja avainkoodi

Saat avainkoodin ulko-oveen, jolla pääset sisään kerhorakennukseen. Eteisessä on metallinen avainkaappi, jossa avainnippu. Avain ja samassa nipussa oleva kaukosäädin käy avattaviin portteihin tontin sisäänkäynnillä sekä roskakatokseen. Älä lainaa tai luovuta avainta / avainkoodia kenellekään. Ilmoita kadonneesta avaimesta heti kerhomestarille. Suosittelemme ettet vie avaimia pois kerhotalolta. Pääset avainkoodilla sisään koko vuokra-aikasi ajan.
 

Pysäköinti

Pysäköinti kerhon tontilla on sallittu vain merkityillä alueilla. Rantaviivalle pysäköinti on ehdottomasti kielletty. Tutustu ohjeen lopussa olevaan pysäköintikarttaan. Syksyllä ja keväällä veneiden siirtoaikaan varmista että autolla liikkuvat vieraat jättävät esteettömän kulun kuorma-autoille.
 

Julkinen liikenne

Kerhotalon viereen tulee linja-autoyhteys Espoonlahden metroasemalta, linja nro 147, pysäkki: Kourakuja / Espoonlahdenranta. Katso vuorot: www.reittiopas.fi
 

Tärkeitä yhteystietoja

Yleinen hätänumero 112

Kerhon toimikuntien vetäjien yhteystiedot löydät tämän linkin takaa