Kerhotilan alustava varaus

Hienoa että olet kiinnostunut kerhorakennuksestamme,

Kerhotilan varauksissa on tärkeää, että luet nämä ohjeet ja noudatat niitä. Kerhorakennus on Laurinlahden venekerhon olohuone ja toivomme että pidät siitä hyvää huolta.

Katso ennen varaamista varauskalenterista, onko haluamasi aika vapaa.

Täytä tietosi alla olevaan lomakkeeseen. Huomaa että se on sama lomake jäsenille ja ulkopuolisille. Jäsenen tulee antaa nimensä ja jäsennumeronsa sekä puhelinnumeronsa. Muut yhteystiedot tulevat kerhon järjestelmistä.

Varauksesi päättyessä huolehdi omien tavaroidesi ja koristeiden poisviennistä, jääkaappien tyhjentämisestä ja puhdistuksesta, tiskeistä ja astianpesukoneen tyhjennyksestä, lieden, uunin ja pöytätasojen puhdistuksesta. Muista myös nostaa tuolit pöydille jotta siivous onnistuu paremmin. Ilmoita rikkoutuneista astioista kerhomestarille, se auttaa meitä pitämään kalustomme ajan tasalla.

Siivous sisältyy hintaan, kunhan yllämainitut toimenpiteet on tehty. Tämä ei koske arki-illan kokouspaketteja, suosittelemme kenkäsuojien käyttöä.

Muista lukea myös varausohjeet kerhon yleisiltä sivuilta.

Hinnat ovat alla olevassa lomakkeessa ja jäsenellä ne löytyvät Lokista. Voit myös täyttää lomakkeen ja pyytää lisätiedoissa kerhomestaria ottamaan yhteyttä, käytä siihen lisätietokenttää. Varauksesta tulee sitova vasta saatuasi varausvahvistuksen. Maksamalla varausmaksun ajallaan varmistat että varauksesi myös säilyy.

Ohjeiden laiminlyönnistä voidaan laskuttaa vuokrauksen jälkeen laiminlyönnistä aiheutuneet kulut.

Varauslomake:

Vastuuhenkilön yhteystiedot

 

Kerhotilan varaus

 

Tunnistus

 

Sivu luotu 2022-11-01