Kommodorin kesämuistutukset

Hyvää juhannusta ja alkavaa kesälomakautta!


Pukkitalkoot on hoidettu sujuvasti taas tänäkin vuonna koronaviruksesta huolimatta, siitä kiitos kaikille osallistuneille, melkein kaikki veneet on vesillä ja nyt alkaa olla aika aloittaa kesälomasuunnitelmien teko ja veneen varustelu. Toivottavasti kaikki saavat lomalla nauttia hienosta säästä ja vaikka ei saisikaan, niin ainakin meren ja luonnon läheisyydestä.


Kerhon kannalta kesään on perinteisesti kuulunut veneilytarina-ja valokuvakilpailut. Parin hallituksen jäsenen kanssa sparrailtuani päätin antaa kilpailun teemaksi moniulotteisen, mielikuvitusta kutkuttelevan teeman, johon toivotaan tietysti paljon hienoja tarinoita ja valokuvia: Ihminen saaristossa.

Molempien kilpailujen säännöt löytyvät tästä.


Vielä viimeisenä muistutuksena että koronaviruksesta johtuvista helpotuksista  huolimatta katsastus ei ole vapaaehtoinen, se on pakollinen ja pääsääntöisesti omatoiminen. Eli odotamme katsastuspäällikön kanssa  vielä ennen lomia aikamoista katsastuslomakkeiden tulvaa. Nyt on hyvä aika katsoa sitä viime vuoden lomaketta ja lähettää oma arvio veneen merikelpoisuudesta katsastuspäällikölle tämän linkin kautta: https://laurinlahdenvenekerho.fi/tapahtumat/itsepalvelulomakkeen-viimeinen-palautus/


Pitäkää huolta itsestänne ja läheisistänne.
Lämpimin terveisin,
Markku & hallitus