Koulutus

kousikurssi_laurinlahden_venekerholla_espoonlahti_laurinlahti_laurinlahden_venekerho
kousikurssi_laurinlahden_venekerholla_espoonlahti_laurinlahti_laurinlahden_venekerho
pleissauksen_opettelua_laurinlahden_venekerholla_espoon_espoonlahden_laurinlahdessa
pleissauksen_opettelua_laurinlahden_venekerholla_espoon_espoonlahden_laurinlahdessa
koulutus_tapahtumien_jarjestaminen_espoo_espoonlahti_laurinlahti_laurinlahden_venekerho
koulutus_tapahtumien_jarjestaminen_espoo_espoonlahti_laurinlahti_laurinlahden_venekerho

Koulutusohjelma 2019

Espoon Merikoulu

Espoon merikoulu on viiden espoolaisten venekerhon yhteistyömuoto, jonka avulla avaamme kurssitarjontamme toistemme jäsenille. LLV osallistuu Espoon merikoulu -yhteistyöhön yhtenä koulun perustajajäsenistä, joten tässä ohjelmassa mainittujen itse järjestämiemme kurssien ohella jäsentemme käytettävissä on koko Espoon Merikoulun koulutustarjonta. Tähän voit tutustua sivun vasemmassa laidassa olevasta linkistä.

Kaikki seuraavassa luetellut kurssit ja myös kerhoilta ovat osa Espoon merikoulu -yhteistyötä – siis avoinna myös muiden yhteistyöseurojen jäsenille. Jollakoulu on avoinna myös muille, kuin näiden yhdistysten jäsenille.

Ilmoittautuminen kursseille

Yksittäiset kerhoillat ja vastaavat tilaisuudet esitetään LLV:n tapahtumalalenterissa ja omat jäsenemme voivat ilmoittautua niihin käyttäen tapahtumakalenterissa ko. tapahtuman kohdalla olevaa ilmoittautumistoimintoa. Muut osallistujat e-mailitse: koulutus@laurinlahdenvenekerho.fi. tai p. 050 5447009 (koulutuspäällikkö Ari Mäkelä).

LLV:n tilaisuudet

LLV: omassa koulutusohjelmassa 2019 ovat seuraavat tapahtumat (luettelo täydentyy loppuvuoden aikana):

Köysityöpaja 16.3.2019. Ks. tarkempi esittely sivun vasemman laidan linkin takana.

Pelastusliivien huoltotyöpaja 3.4.2019 klo 18: Täällä voit itse huoltaa omat paukkuliivisi. Varaamme työpajaan ilmakompressorin ja muut tarpeelliset työkalut ja kerromme, miten huolto tulee tehdä. Tarvitset omat varaosat, sikäli kun laukaisijoita tai painesäiliöitä on uusittava.

Remonttikokous 17.4.2018 klo 18. Täällä voit saada vertaistukea omiin veneenkunnostussuunnitelmiisi. Paikalla kerhon parhaita asiantuntijoita. Tilaisuuden alustukseksi uusinta 2016 pidetystä esitelmästä ”Veneilijän maalaustyöt”, mutta myös kaikki muut kunnostustyöt otetaan mielellään lähempään tarkasteluun. Pidä lyhyt esitys omasta ongelmastasi ja saa laituriparlamentin kommentit jo ennen kuin aloitat.

Veneilijä -kurssi

Espoon Merikoulun Veneilijä -kurssin järjestelystä vastaa 2019 EPS. Kurssin ohjelman löydät vasemman reunan linkistä tai Espoon merikoulun sivuilta.