Matkaveneily

Matkaveneily

Epidemiarajoitusten nyt posituttua olemme jälleen menossa Tallinnaan helatorstiviikonloppuna. Perinteisesti menomatka alkaa helatorstaiaamuna, innokkaimmat lähtevät ja hyviin asemiin keskiviikkoiltana esimerkiksi Porkkalanniemelle. Yritämme ajoittaa lähdön suurin piirtein samoihin aikoihin aamukahdeksan korvilla. Matka on kuitenkin täysin vapaamuotoinen joten mitään velvoitetta aikataulutettuun kulkemiseen ei ole. Kivenlahden ja Soukan kerhot järjestävät myös Tallinanreissun ja ovat menossa uudehkoon stamaan Tallinnan Lentosataman viereen. Olemme kuulemma tervetulleita sinne, mutta emme ole vielä lyöneet lukkoon mihin satamaan olisimme menossa.

Mikäli kiinnostusta on, Rönnskär (Porkkala) on myös valmis vastaanottamaan enintään kymmenen venekuntaa lauantaina 18.6. (huomaa muuttunut päivämäärä!) Puolustusvoimien isännöimänä.

Kesän kuluessa toivotaan pienimuotoisia tapaamisia saaristossa missä ja milloin LLV:n veneitä liikkuukin. Matkaveneily Signal-ryhmä on oiva viestintäkanava tiedotettaessa suunnitelmista.

Bågaskärin osalta tilanne on yhä epäselvä tänäkin vuonna (Meripelastusseuran Inkoon saariston koulutuskeskus. Olemme sinne yhteydessä ja ilmoitan heti mikäli tänä vuonna sinne pääsisimme.

Matkaveneilyilta on tarkoitus pitää kerhotalolla 27.4.