Matkaveneily

Matkaveneily

Tallinnan helatorstaiviikonlopun purjehdus jälleen suunnitelmissa. Kuusi venettä lähdössä tätä kirjoitettaessa. Tarkoitus irtautua laiturista torstaiaamuna ja purjehtia omaan tahtiin. Moottoriveneilijät myös tervetulleita! Kukin venekunta varaa itse venepaikan Old City Marinasta, linkki matkapurjehdus Signal-ryhmässä. Yleensä olemme lähteneet kahdeksan korvilla torstaiaamun. Tallinnassa vapaa ohjelma, kuitenkin yhteinen perjantai-illallinen sopivassa ravintolassa kuuluu perinteeseen.

Reissu Rönnskärille (Porkkala) saattaa sittenkin olla mahdollinen myös tänä vuonna Puolustusvoimien isännöimänä. Ilmoita kiinnostuksestasi niin voimme kysellä mahdollisia vapaita viikonloppuja – niitä on rajoitetusti sillä saarella järjestetään harjoituksia. Muitakin retkikohteita sopii ehdottaa.

Kesän kuluessa toivotaan pienimuotoisia tapaamisia saaristossa missä ja milloin LLV:n veneitä liikkuukin. Matkaveneily Signal-ryhmä on oiva viestintäkanava tiedotettaessa suunnitelmista.

Bågaskär ei tällä hetkellä ota vastaan ryhmiä. Yksittäiset vierailijat ovat tervetulleita. Saarella pieni meripelastusmuseo ja tilanteesta riippuen saunominen saattaa olla mahdollista. Retkisatamapalveluja ei kuitenkaan ole tarjolla, Bågaskär on ensisijaisesti meripelastuksen tukikohta ja toimii toki suojasatamana.