Matkaveneily

Matkaveneily

Tallinnan helatorstiviikonlopun purjehdus päästiin tekemään kahden vuoden koronatauon jälkeen. Sääennusteet muuttuivat kehnosta parempaan päin helatorstaiviikon edetessä ja lopulta torstaina oli muuten oikein hyvä purjehdussää, mutta sumu oli paikoin sankka. Neljä venettä lähti matkaan torstaiaamuna, kolme kotisatamasta ja yksi Porkkalanniemeltä. Perillä Old City Marinassa olimme kahden ja viiden välillä iltapäivällä. Yhteinen perjantai-illallinen Platz-ravintolassa järjestyi mukavasti, palvelu pelasi ja ruoka maistui.

Reissu Rönnskärille (Porkkala) lauantaina 18.6. (huomaa muuttunut päivämäärä!) Puolustusvoimien isännöimänä järjestetään.

Kesän kuluessa toivotaan pienimuotoisia tapaamisia saaristossa missä ja milloin LLV:n veneitä liikkuukin. Matkaveneily Signal-ryhmä on oiva viestintäkanava tiedotettaessa suunnitelmista.

Bågaskärin osalta tilanne on yhä epäselvä tänäkin vuonna (Meripelastusseuran Inkoon saariston koulutuskeskus. Olemme sinne yhteydessä ja ilmoitan heti mikäli tänä vuonna sinne pääsisimme.