Satamatalkoot

Satamatalkoot ovat tärkeä osa kerhon ylläpitoa ja tapa pitää kustannukset kurissa. Ilman talkootyötä joutuisimme käyttämään ostopalveluita paljon enemmän ja se luonnollisesti näkyisi venepaikkamaksuissa.

Vakiintuneista talkoista ilmoitetaan kerhon kotisivujen tapahtumakalenterissa ja ajankohtaisesti kuukausi- ja erillistiedotteissa sekä sähköpostitse ja tarvittaessa myös tekstiviestein. Varatkaa aika omiin kalentereihinne hyvissä ajoin ennakolta. Siivoustalkoihin osallistumisvelvollisuus on kaikilla jäsenillä ja pukkitalkoisiin LLV:llä telakoivilla jäsenillä. Kaikkiin talkoisiin kerho hankkii tarvittavat välineet ja tarvikkeet. Yhdessä saamme asiat tehokkaasti toimimaan ja tulemme tutuiksi toinen toisillemme. Talkootyö on palkitsevaa ja pyrimme talkoopäivinä pitämään grillin kuumana ja talkoojuomat sopivan viileänä – rohkeasti vaan mukaan!

Satamassa on myös erillisiä talkootöitä tarjolla vapaaehtoisille halukkaille. Kun tiedät osaavasi tai haluat opetella kokeneempien opastuksella sataman talkootöitä, ota yhteyttä satamakapteeniin. Toteutamme lähitulevaisuudessa kampanjan, jossa haemme tekijöitä ja vaikkapa työpareja, joita tarpeen mukaan voidaan kutsua erillisiin tehtäviin. Otamme yhteyttä jäsentietokyselyssä kiinnostuksensa esittäneille kartoittaaksemme saatavuuden joko arkipäivä, ilta tai viikonlopun talkootyöaikoihin.