Katsastustilaisuus ja sammuttimien tarkastus 8.5.2018 klo 17 alkaen

Kartta latautuu...

Päiväys ja aika
Date(s) - 08/05/2018
17:00 - 20:30

Tapahtumapaikka
Laurinlahden Venekerhon satama

Kategoriat

Kirjautuneille jäsenille näytetään osallistujalista.


Katsastusilta satamassa. Teemme sekä runkokatsastuksia vielä maissa oleville veneille, että perus- ja vuosikatsastuksia vesillelasketuille veneille. Varaa aikasi tällä ilmoittautumistoiminnolla.

Rannassa on myös sammuttimien tarkastus.

Kun tulet rantaan, kuittaa saapumisesi vartiohuomeessa olevaan listaan, jotta katsastajat tietävät sinun olevan jo rannassa katsastusta odottamassa. Katsastukset pyritään tekemään näin muodostuvan jonotusjärjestyksen mukaan.

 

Runkokatsastus tehdään veneelle viiden vuoden välein tai uudelle seuran venerekisteriin liitettävälle veneelle ennen rekisteriin merkitsemistä. Näet veneesi runkokatastustarpeen katsastuspöytäkirjasta tai venetodistuksestasi. Lähetämme lisäksi sähköpostitse muistutuksen.

Runkokatsastuksessa on tarkoitus ennenkaikkea käydä läpi ne veneen osat, joita ei voi vesillelaskun jälkeen tutkia. Veneen merenkulku- ja turvallisuusvarusteita ei tarvitse tuoda veneeseen runkokatsastusta varten.

Ilmoittaudu tapahtumaan:

Jäsen! Kirjaudu sisään ensiksi aloitussivulta. Tämän jälkeen palaa tälle sivulle. Mikäli tämä teksti ei poistu kirjautumisen jälkeenkään, saattaa varaus olla jo suljettu (ks. viimeinen päivä ilmoittautua).