1. Keskiviikkokilpailu, lyhyt kipparikokokous ja jälkipelit Grillimajalla

Päiväys ja aika
Date(s) - 29/05/2024
18:00 - 21:00

Tapahtumapaikka
Espoonlahden vesialue ja LLV

Kategoriat

Kirjautuneille jäsenille näytetään osallistujalista.


Kevään 1. kilpailu. Tule mukaan. Lyhyt kipparikokous laiturilla 17.45. Köydet irti 18.00, lähtö 18.30  ja taktiikoiden vertailu kerhon grillillä kilpailun jälkeen. Makkaraa ja virvokkeita.

Osallistumisilmoitus tähän tapahtumaan tai meili jussi@laurinlahdenvenekerho.fi. Uusi osallistuja, ilmoita kipparin ja veneen nimi, LYS ja mahdollinen korjattu LYS. Vanha kilpailija, ilmoita nimet ja mahdollinen muutos LYSiin (ei spinaakkeria).

Ole paikalla ajoissa ja jos osallistut kipparikokoukseen, katso että vene on heti lähtövalmis kokouksen jälkeen tai tuo vene laiturin ulkoreunaan lyhyen kokouksen ajaksi.

Kipparikokouksessa lyhyesti muistutetaan rata, lähtö, maali, ajanotto, säännöt sekä viitataan reiluun purjehdushenkeen. Osallistumisehto on tutustuminen sääntöihin ja rataan LLV -sivuilla etukäteen. Lähtöön osallistumalla sitoudut ao. sääntöihin. Osallistuvan veneen täytyy olla vakuutettu vesillä sattuvasta törmäyksestä aiheutuvan vahingon varalle (Kaskovakuutus).

Ilmoittaudu tapahtumaan:

Jäsen! Kirjaudu sisään ensiksi aloitussivulta. Tämän jälkeen palaa tälle sivulle. Mikäli tämä teksti ei poistu kirjautumisen jälkeenkään, saattaa varaus olla jo suljettu (ks. viimeinen päivä ilmoittautua).