Päivitä VHF-radioliikenneosaamisesi 11.4. klo 18

Kartta latautuu...

Päiväys ja aika
Date(s) - 11/04/2018
18:00 - 20:30

Tapahtumapaikka
Laurinlahden venekerhon kerhorakennus

Kategoriat

Kirjautuneille jäsenille näytetään osallistujalista.


Meriradiopuhelinten tekniikka on kehittynyt olennaisesti, kun digitaaliset selektiivikutsujärjestelmät (DSC) ovat nopeasti yleistyneet myös venekäytössä. Tunnetuin DSC järjestelmän käyttösovellus on hätäkutsun lähettäminen, mutta digitaaliselektiivikutsulaitteesta on syytä tietää paljon muutakin, kuin se, mitä tapahtuu painamalla laitteen punaista nappia.

Maan johtava VHF meriradioliikenteen asiantuntija Ari Caselius Viestintävirastosta tulee pitämään meille esityksen aiheesta. Tilaisuus on tarkoitettu nimenomaan henkilöille, jotka ovat VHF kurssinsa käyneet ja tutkintonsa suorittaneet aikana ennen kuin DSC järjestelmää oli olemassakaan, mutta asia on tietysti hyödyllistä kenelle tahansa, joka haluaa prepata osaamistaan.

Tilaisuus on osa Espoon Merikoulun ohjelmaa. LLV:n jäsenet ilmoittautukaa käyttäen tämän tapahtumakalenterin ilmoittautumistoimintoa, muut sähköpostitse: koulutus@laurinlahdenvenekerho.fi.

Huom: kirjoitusvirheen takia ilmoittautumistoiminnossa oli vahingossa rajaus max 10 osallistujaa. Se ei pidä paikkaansa: Kyllä mahtuu paljon enemmänkin! Tervetuloa.

Ei osallistumismaksua

Ilmoittaudu tapahtumaan:

Jäsen! Kirjaudu sisään ensiksi aloitussivulta. Tämän jälkeen palaa tälle sivulle. Mikäli tämä teksti ei poistu kirjautumisen jälkeenkään, saattaa varaus olla jo suljettu (ks. viimeinen päivä ilmoittautua).