Pelastusliivien huoltotyöpaja

Päiväys ja aika
Date(s) - 16/04/2024
18:00 - 20:00

Tapahtumapaikka
Laurinlahden Venekerho

Kategoriat

Kirjautuneille jäsenille näytetään osallistujalista.


Paukkuliivit ovat erinomainen keksintö: Pienet, kevyet ja miellyttävät käyttää, mutta silti toimiessaan hyvän kelluttavuuden omaavat ja tehokkaat. Ei ihme, että niistä on tullut suosituin pelastusliivityyppi.

Niiden käytöstä tulee kuitenkin huomata, että kukaan ei väitä niiden toimivan luotettavasti vuodesta toiseen ilman huoltoa ja kunnossapitoa! Liivit myös sisältävät osia, joiden käyttöaika on rajallinen.

Tässä työpajassa opettelemme itse huoltamaan paukkuliivit: tarkastamaan laukaisijan, koeponnistamaan niiden ilmasäiliöt ja lisäksi saat perustiedot paukkuliivien käytöstä.
Varaamme paikalle ilmakompressorin, jolla koeponnistus voidaan tehdä kuivalla paineilmalla ja vaa’an kaasusäiliöiden tarkastamista varten. Varaosat liiveihisi hankit itse.

Keräämme myös tilastoa huollettuien liivien vioista. Jokaisessa tällaisessa työpajassa on löytynyt liivejä, jotka eivät olisi tosipaikan tullen toimineet.
   

Ilmoittaudu tapahtumaan:

Jäsen! Kirjaudu sisään ensiksi aloitussivulta. Tämän jälkeen palaa tälle sivulle. Mikäli tämä teksti ei poistu kirjautumisen jälkeenkään, saattaa varaus olla jo suljettu (ks. viimeinen päivä ilmoittautua).