Pelastusliivien huoltotyöpaja

Päiväys ja aika
Date(s) - 12/04/2023
18:00 - 20:30

Tapahtumapaikka
Laurinlahden Venekerho

Kategoriat

Kirjautuneille jäsenille näytetään osallistujalista.


Ilmalla (käytännössä hiilidioksidikaasulla) täyttyvä ns. “paukkuliivi” on tehokas ja miellyttävä käyttää, siksi niistä on tullut vallitseva pelastusliivimalli. Laite vaatii kuitenkin säännöllistä huoltoa toimiakseen luotettavasti. Lisäksi sen käytössä on eräitä muitakin rajoitteita, josta käyttäjän on syytä olla selvillä.

Järjestämme keskiviikkona 12.4. taas vakiintuneen pelastusliivien huoltotyöpajan, jossa saat opastusta paukkuliivien käytöstä, huollosta ja mahdollisuuden koeponnistaa liivisi kuivalla paineilmalla.

Ilmoittaudu tapahtumaan tämän kalenterin ilmoittautusmistoiminnolla (LLV jäsenet). Tilaisuus on avoin koko Espoon Merikoululle. Muiden kuin omien jäsentemme ilmoittautumiset sähköpostitse: koulutus@laurinlahdenvenekerho.fi.

Ennen tilaisuutta tarkasta liiviesi laukaisijan käyttökelpoisuus siinä ilmoitetusta päiväyksestä ja varaa mukaasi mahdollisesti tarvittava varaosa.
Varaudu viemään mukanasi ilmalla täytetyt liivit, niitä et voi jättää kerholle vaadittavan 12 t painekokeen ajaksi!

Keräämme tilaisuudessa myös tilastoa siitä, kuinka moni huoltoon tuoduista liiveistä ei ollut toimintakunnossa. Tämä aineisto tarjoaa mielenkiintoista dataa paukkuliivien huollon merkityksestä.  Jokaisessa pelastusliivityöpajassa on löytynyt liivejä, jota tosipaikan tullen eivät olisi toimineet.

 

 

Ilmoittaudu tapahtumaan:

Jäsen! Kirjaudu sisään ensiksi aloitussivulta. Tämän jälkeen palaa tälle sivulle. Mikäli tämä teksti ei poistu kirjautumisen jälkeenkään, saattaa varaus olla jo suljettu (ks. viimeinen päivä ilmoittautua).