Runkokatsastus 24.10

Päiväys ja aika
Date(s) - 24/10/2020
11:00 - 16:00

Tapahtumapaikka
Laurinlahden satama

Kategoriat

Kirjautuneille jäsenille näytetään osallistujalista.


Talkoopäivänä 24.10. tehdään myös runkokatsastuksia LLV:n satamaan telakoiduille veneille alk klo 11. Tilaisuus on tarkoitettu ennekaikkea niille veneille, joiden runkokatsastus kevään infektiotilanteen aiheuttamien peruutusten takia jäi tekemättä, mutta myös seuraan kesän kuluessa tulleille uusille veneille.

Rukokatsastus tehdään maissa olevalle veneelle ja se keskittyy puhtaasti veneen tekniikkaan. Merenkulku- ja turvallisuusvarusteiden ei tarvitse olla veneessä runkokatsastusta suoritettaessa. Omistajan läsnäolo on pienimpiä avoveneitä lukuun ottamatta kuitenkin välttämätön, koska veneisiin on päästävä sisälle.

Kirjaa ilmoittautuminen allaolevaan lomakkeeseen. Älä käytä tämän tapahtumakalenterin ilmoittautumistoimintoa. Yllä kohdassa “osallistujat” näkyvä osallistujamäärä näyttää aina nollaa, koska nämä katsastusilmoittautuiset eivät välity WordPressin vakiotyökalun kautta.

LLV Katsastus

  • Täytä katsastustyyppi, laituripaikkasi ja veneen tunnistetietoja. Nimesi ja jäsentietosi lisätään automaattisesti ilmoittautumiseen. Jos veneesi on kentällä niin laituripaikan kohdalle kuvaus veneen sijainnista.
 

Verification