Ruoanlaittokurssi veneilijälle

Kartta latautuu...

Päiväys ja aika
Date(s) - 15/01/2019
18:00 - 21:00

Tapahtumapaikka
Laurinlahden venekerhon kerhorakennus

Kategoriat

Kirjautuneille jäsenille näytetään osallistujalista.


Järjestämme kerholla tiistaina 15.1. ruoanlaittokurssin, jonka pitää keittiömestari Katri Rosenberg Soukan venekerholta. Teemme illan aikana kolmen ruokalajin illallisen, joka on suunniteltu niin, että vastaavaa ruokaa voi veneessäkin valmistaa ja lopuksi tietysti nautimme sen. Kokemustenvaihto ammattilaisen kanssa (ja varmaan myös paikalla olevien harrastelijoiden kesken) tulee varmasti olemaan antoisaa

Koska kyseessä on ryhmätyö kerhon varsin pienessä keittiössä, tämän tilaisuuden maksimi osallistujamäärä poikkeuksellisesti on vain kahdeksan henkeä. Ilmoittaudu siis heti, jos veneruoanlaitto ammattilaisen ottein kiinnostaa. (Vapaita paikkoja on vain viisi koska puhelimitse on varattu kolme.)

Tilaisuudesta peritään osallistumismaksu, joka kattaa tarveaineet (arviolta 25 – 40 € riippuen myös siitä, halutaanko viiniä ruoan kanssa). Siivoamme itse tilan illan päätteeksi.

Tämä tilaisuus poikkeuksellisesti ei ole osa Espoon Merikoulun ohjelmaa vaan tarkoitettu LLV:n jäsenille, heidän perheenjäsenilleen ja gasteilleen.

Ilmoittaudu tapahtumaan:

Tässä tapahtumassa ei ole vapaita paikkoja jäljellä.