Toimikunnat

Toimikunnat

Toimikunnat ovat aktiivisista jäsenistä koostuvia ryhmiä, joiden tehtävä on viedä oman toimialueensa asioita eteenpäin. Toimikunnat koordinoivat pienimuotoisia projekteja, auttavat hallitusta tulevaisuuden tarpeiden suunnittelussa sekä viestinnässä. Toimikunnat ja niiden jäsenet vaihtuvat tilanteen mukaan ja parhaimmillaan ne ovat pieniä yhteisöjä, kokoontuneena yhteisen teeman ympärille. Toimikuntien joukossa yleensä on hallituksen jäseniä, mutta välttämätöntä se ei ole. Toimikunnat saavat kokoontumisiinsa käyttää kerhon tiloja ja voivat saada korvausta pieniin kokoontumiskuluihin.

Satamatoimikunnan tehtävä on nimensä mukaisesti viedä eteenpäin sataman toimintaa ja turvallisuutta, jakaa venepaikkoja ja telakointipaikkoja sekä huolehtia satamakentän toimivuudesta ja turvallisuudesta. Laiturien ja kentän valot, vesi, jätehuolto ja verstaan ylläpito ovat kaikki satamatoimikunnan vastuulla. Valvontatoiminnan suunnittelu kuuluu myös satamtoimikunnan vastuulle.

Katsastustoimikunta suunnittelee ja toteuttaa kerhon veneilyturvallisuustyötä. Sen ytimessä on aktiivisten katsastajien joukko, jotka auttavat veneen kuntoon liittyvissä asioissa. Katsastustoimikunta päättää katsastusajat, sammutinhuollon kutsumisen paikalle ja monen muun veneiden kuntoon liittyvän palvelun käytöstä.

Viestintätoimikunta vastaa kerhon viestinnän suunnittelusta ja toteutuksesta. Kotisivujen ylläpito, kuukausikirjeet, tekstiviestit, uusien jäsenten tervehdykset, vuosikirjat ja paljon muuta kuuluu viestinnän piiriin.