Veneilykertomuskilpailu

Veneilykertomuskilpailu

Kilpailun tavoitteena on kerätä ja tallentaa ajankuvia ja veneilykokemuksia tästä ainutlaatuisesta ajasta, jota elämme. Veneilykauteen mahtuu aina odotuksia, pieniä ja suuria seikkailuja ja kommelluksia – ja myös yksinkertaisia elämyksiä ja oivalluksia, jotka on syytä kirjata talteen.
Kertomukset voivat olla pituudeltaan hyvin lyhyitäkin anekdootteja tai osa laajempaa kirjoitusta tai julkaistua blogia. Valokuvat ja piirustukset ovat tervetulleita, mutta eivät välttämätöntä.

Säännöt

1. Kilpailuun voi osallistua kerhon jäsen tai tämän kotona asuva perheenjäsen. Kilpailuun lähetettävien kertomusten määrää tai kokoa ei ole rajoitettu.
2. Kertomukset tulee lähettää 2. lokakuuta 2016 mennessä sähköpostiosoitteeseen sekstantti{at}gmail.com . Viestin otsikkoon teksti “Veneilykertomus 2016”. Viestin tekstiosuuteen tarvitaan osallistujan nimi, jäsennumero ja
yhteystiedot. Yksittäisen sähköpostin koko ei saa ylittää 10Mt.
3. LLV varaa oikeuden julkaista kilpailuun lähetetyt kertomukset mahdollisine kuvituksineen nettisivuillaan ja omissa julkaisuissaan. Kertomuksen lähettäjä vastaa siitä, että nimeltä mainituilla tai kuvissa esiintyvillä henkilöillä ei ole mitään kertomuksen julkaisemista vastaan.
Voittajien julistaminen ja valokuvanäyttely
Voittaneet ehdotukset julkistetaan veneilykauden päättäjäisissä.

Tuomaristo

Valokuvauskilpailun tuomareina toimivat Kari Österberg ja Urpu Hurme.
Kirjoituskilpailun voittajan valitsee Mikko Kaila.

Palkinnot

1.-3. palkinto: Kerhon vuosikirja painettuna

 

Valokuvauskilpailu

Kilpailun tavoitteena on kannustaa havainnoimaan yhteistä ympäristöämme aktiivisesti ja tarttumaan kameraan/kännykkään ainutlaatuisen tilaisuuden tullen meidän kaikkien ja jälkipolvienkin iloksi.

Voittajaehdotusten valintaperusteet Kilpailussa voi menestyä yhdellä tai useammalla seuraavista kriteereistä: – onnistunut kuvaustilanne, kuvanottohetken tunnelma, – aiheen valinta, taiteellinen laatu, kuvasommittelu ja tekninen toteutus – kuvan liittyminen omaan tai muiden veneilyharrastukseen

Säännöt 1. Valokuvauskilpailuun voi osallistua kerhon jäsen tai tämän kotona asuva perheenjäsen. Kukin osallistuja voi lähettää enintään neljä kuvaa. 2. Kuvien tulee olla otettu vuoden 2016 aikana Itämeren piirissä veneily-ympäristöön liittyen. 3. Kuvat tulee lähettää yhdessä tai useammassa viestissä JPG-muodossa 2. lokakuuta 2016 mennessä sähköpostiosoitteeseen sekstantti{at}gmail.com, viestin otsikkoon teksti “Valokuvauskilpailu 2016”. Viestin tekstiosuuteen tarvitaan osallistujan nimi, jäsennumero ja yhteystiedot. Yksittäisen sähköpostin koko/valokuvan tiedoston koko ei saa ylittää 10Mt. 4. Kuvien jälkikäsittely (eli ‘photoshoppaus’) on sallittua vain rajauksen, objektiivikorjauksen, väritasapainon ja valotuksen osalta sekä panoraamakuvien kokoamisessa. 5. LLV varaa oikeuden julkaista kilpailuun lähetetyt ehdotukset nettisivuillaan ja omissa julkaisuissaan, sekä niiden mukana mahdollisesti lähetetyt kuvan taustatiedot. 6. Kilpailuun osallistuja vastaa siitä, että kuvassa näkyvät henkilöt ovat antaneet luvan kuvan julkaisemiseen.

1.-3. palkinto: Kerhon vuosikirja painettuna.