Veneilykertomuskilpailu

Veneilykertomuskilpailu

Kilpailun tavoitteena on kerätä ja tallentaa ajankuvia ja veneilykokemuksia tästä ainutlaatuisesta ajasta, jota elämme. Veneilykauteen mahtuu aina odotuksia, pieniä ja suuria seikkailuja ja kommelluksia – ja myös yksinkertaisia elämyksiä ja oivalluksia, jotka on syytä kirjata talteen.
Kertomukset voivat olla pituudeltaan hyvin lyhyitäkin anekdootteja tai osa laajempaa kirjoitusta tai julkaistua blogia. Valokuvat ja piirustukset ovat tervetulleita, mutta eivät välttämättömiä.

Säännöt

1. Kilpailuun voi osallistua kerhon jäsen tai tämän kotona asuva perheenjäsen. Kilpailuun lähetettävien kertomusten määrää tai kokoa ei ole rajoitettu.
2. Kertomukset tulee lähettää sähköpostiosoitteeseen sihteeri (a) laurinlahdenvenekerho.fi . Viestin otsikkoon teksti “LLV Veneilykertomus”. Viestin tekstiosuuteen tarvitaan osallistujan nimi, jäsennumero ja
yhteystiedot. Yksittäisen sähköpostin koko ei saa ylittää 10Mt.
3. LLV varaa oikeuden julkaista kilpailuun lähetetyt kertomukset mahdollisine kuvituksineen nettisivuillaan ja omissa julkaisuissaan. Kertomuksen lähettäjä vastaa siitä, että nimeltä mainituilla tai kuvissa esiintyvillä henkilöillä ei ole mitään kertomuksen julkaisemista vastaan.
Voittajien julistaminen ja valokuvanäyttely.
Voittaneet ehdotukset julkistetaan veneilykauden päättäjäisissä.

Tuomaristo

Valokuvauskilpailun ja kirjoituskilpailun tuomarit valitsee hallitus.

Palkinnot

1.-3. palkinto: Kerhon vuosikirja painettuna

 

 

Valokuvauskilpailu

Kilpailun tavoitteena on kannustaa havainnoimaan yhteistä ympäristöämme aktiivisesti ja tarttumaan kameraan/kännykkään ainutlaatuisen tilaisuuden tullen meidän kaikkien ja jälkipolvienkin iloksi.

Voittajaehdotusten valintaperusteet:

Kilpailussa voi menestyä yhdellä tai useammalla seuraavista kriteereistä:

– onnistunut kuvaustilanne, kuvanottohetken tunnelma,

– aiheen valinta, taiteellinen laatu, kuvasommittelu ja tekninen toteutus

– kuvan liittyminen omaan tai muiden veneilyharrastukseen.

Säännöt

1. Valokuvauskilpailuun voi osallistua kerhon jäsen tai tämän kotona asuva perheenjäsen. Kukin osallistuja voi lähettää enintään neljä kuvaa.

2. Kuvien tulee olla otettu saman veneilykauden aikana Itämeren piirissä veneily-ympäristöön liittyen.

3. Kuvat tulee lähettää yhdessä tai useammassa viestissä JPG-muodossa hallituksen ilmoittamaan päivämäärään mennessä sähköpostiosoitteeseen sihteeri (a) laurinlahdenvenekerho.fi, viestin otsikkoon teksti “LLV Valokuvauskilpailu”. Viestin tekstiosuuteen tarvitaan osallistujan nimi, jäsennumero ja yhteystiedot. Yksittäisen sähköpostin koko/valokuvan tiedoston koko ei saa ylittää 10Mt. Myös linkki johonkin tiedostojakopalveluun käy.

4. Kuvien jälkikäsittely (eli ‘photoshoppaus’) on sallittua vain rajauksen, objektiivikorjauksen, väritasapainon ja valotuksen osalta sekä panoraamakuvien kokoamisessa.

5. LLV varaa oikeuden julkaista kilpailuun lähetetyt ehdotukset nettisivuillaan ja omissa julkaisuissaan, sekä niiden mukana mahdollisesti lähetetyt kuvan taustatiedot.

6. Kilpailuun osallistuja vastaa siitä, että kuvassa näkyvät henkilöt ovat antaneet luvan kuvan julkaisemiseen.

1.-3. palkinto: Voittajakuvat vedostettuna kankaalle.